Curious George

Shake it like a polaroid picture

IMAG0078Sammen med gode venner limede vi en plastic figur i bunden af låget til et rengjort syltetøjsglas, blandede en blanding af en teskefuld glycerin (kan købes i Matas) sammen med vand – puttede dette i syltetøjsglasset sammen med M A S S É R af glimmer – og ta da da daaa – et styks rysteglas til en selv eller til ens lille pode er blevet skabt i højt humør og med klistrede fingre. For husk at lime låget fast, da ellers vil blandingen sive ud!

Vi lavede dette (seks voksne) mens de tre børn sov lunt og trygt i barnevognene i haven – men dette kunne helt sikkert have været lavet med de to 1-årige i selskabet med en hel del voksenstyring selvfølgelig.

Vi kom netop ikke til legestuens fastelavnsfest, da vi havde (hovsa) kommet til at planlægge en tur til Malmø selvsamme dag. Jeg havde en klassisk bekymringskrise omkring dette, da jeg med sved på panden hørte om alle fastelavnsfejringerne som foregik i diverse vuggestuer.

Hvordan kunne jeg give Noor samme oplevelse som hjemmegående?

Hvilket er en fjollet tanke!

Noor kan jo ikke gå endnu, så hvorledes skulle han slå katten af nogen som helst tønde? På fire ben og med et bat i munden? Ej, ikke et kønt pædagogisk syn vel?!

Han er jo kun lige blevet et år, så fastelavn er nok mere de stores fest, så vores alternative fejring med gode venner, leg på gulvet og ellers skæg og ballade fungerede lige så godt.

IMAG0081IMAG0080

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Curious George