Hej!

Jeg hedder Charlotte, og er 28 år gammel.

Lige nu er jeg lærerstuderende, samtidig med at jeg er hjemmegående med min søn.

Jeg er oprindeligt fra Frederiksberg, men bor nu i Søborg med min kone, Amalie og min søn, Noor i en villalejlighed med høns, have og kat.

Amalie og jeg mødte hinanden lørdag d. 28. april 2012, og Noor kom til verden søndag d. 7. december 2014 – nogle vil måske sige, at Amalie og jeg hører til den lesbiske kliche, hvor to kvinder simpelthen ikke kan sætte farten ned, og flytter sammen efter første date – jeg vil sige, at vi hører til Hollywood klicheen, hvor to mennesker mødes, og det er kærlighed ved første drik på baren, hvor jeg var bartender.

Når alting går så hurtigt, skal man hurtigere slibe sin kanter af og vi anede for eksempel ikke hvordan vi klarede udfordringer sammen – vi havde ikke kendt hinanden i ti år, så da vi var i massivt søvnunderskud, da Noor var 8 måneder gammel, og alt netop var på glatis, havde vi ikke tiden at tage af – vi havde vores kærlighed. Den har vi altid brugt, og altid vendt tilbage til i de mest mørke kroge, når vi er ved at fare vild.

Så velkommen til mit lille summa summarum af mit liv med Amalie, som hjemmegående med Noor og med alt det som medfølger.